These drawings were submitted for the construction of a private condominium residence in Winnipeg's Waterfront Drive neighborhood. The space was an empty, long and narrow area with windows facing the river on the Master Bedroom end and a view of the downtown skyline at the other end. The client wanted the light and views to flow between the spaces, so we created an open plan that could be divided as needed for privacy with large sliding frosted glass doors. 

These drawings were submitted for the construction of a private condominium residence in Winnipeg's Waterfront Drive neighborhood. The space was an empty, long and narrow area with windows facing the river on the Master Bedroom end and a view of the downtown skyline at the other end. The client wanted the light and views to flow between the spaces, so we created an open plan that could be divided as needed for privacy with large sliding frosted glass doors. 

  An interior atrium around the stairwell allows light to flow into the center of the space from the skylight in the level above.     An electrified frosted glass wall between the shower/tub area and atrium allows a     view to the atrium when desired and at the flip of a switch total privacy.

An interior atrium around the stairwell allows light to flow into the center of the space from the skylight in the level above.

An electrified frosted glass wall between the shower/tub area and atrium allows a

view to the atrium when desired and at the flip of a switch total privacy.